Bliv en Del af Dokument 24's Forhandlerprogram

Tilbyd Juridiske Ydelser til Dine Kunder

Udvid Dit Serviceudbud som Revisor, Bogholder eller Rådgivende Virksomhed

Bliv en partner i Dokument 24's forhandlerprogram og udvid dit serviceudbud som revisor, bogholder eller rådgivende virksomhed. Med vores program kan du tilbyde dine kunder juridiske ydelser, herunder opstart af ApS, udarbejdelse af kontrakter og andre juridiske dokumenter.

Tjen Provision for Henvisninger og Øg Din Indtjening

Som en del af forhandlerprogrammet kan du tjene provision for henvisninger til Dokument 24. For hver succesfuld henvisning, der resulterer i køb af vores juridiske ydelser, modtager du en attraktiv kommission. Dette er en mulighed for at øge din indtjening og skabe en win-win-situation for både dig og dine kunder.

Simplificeret og Tillidsfuldt Samarbejde

Dokument 24 gør det nemt og problemfrit for dig at samarbejde som forhandler. Vi stiller ressourcer og support til rådighed, så du kan levere pålidelige og kvalitetsjuridiske ydelser til dine kunder. Vi er din pålidelige partner i at sikre, at dine kunder får adgang til de juridiske tjenester, de har behov for, mens du styrker din egen virksomheds position og værdi.

Bliv en Partner i Dag og Styrk Dit Forretningssamarbejde

Tilmeld dig Dokument 24's forhandlerprogram i dag og udvid dit serviceudbud med juridiske ydelser. Gennem vores partnerskab kan du tilbyde dine kunder en endnu mere omfattende og værdifuld løsning. Tjen provision for dine henvisninger og skab en ekstra indtægtskilde samtidig med, at du styrker dit forretningssamarbejde og styrker dine kunderelationer.

Læs om betingelser for affiliateprogrammet her.