Ægtepagt – Specialpris kun 595 kr.

Få din ægtepagt til kun 530 kr., når du bestiller den med det samme. Du sparer ca. 4.000 kr. i forhold til advokater. Flere tusinde danskere har allerede benyttet sig af denne måde at oprette ægtepagter på.

Ægtepagten sikrer: 1. At I ikke skal dele indholdet af ægtepagten, hvis I bliver skilt. 2. At den af Jer, der lever længst er gunstigt stillet også, hvis afdøde har børn fra tidligere forhold.

Sådan gør du

  1. Bestil ægtepagt. Til at starte med bestiller du ægtepagten online. Dette gøres længere nede på siden.
  2. Svar på 5-8 spørgsmål. Når du har bestilt ægtepagten, modtager du en e-mail med en linkadgang til at oprette ægtepagten online. Herefter svarer du på 5-8 spørgsmål på vores hjemmeside. Spørgsmålene tilpasser sig jeres ønsker til, hvad I ønsker, at ægtepagten skal omfatte. Når du har svaret på spørgsmålene, sender vi dig straks din skræddersyet ægtepagt pr. e-mail.
  3. Til sidst skriver du ægtepagten under. Dette gøres ved først at lægge ægtepagten op på tinglysningsrettens hjemmeside. Dette gøres ved at logge ind med på tinglysning.dk med dit MitID og trykke ”Opret Ægtepagt”. Herefter kopieres indholdet af ægtepagten ind på tinglysning.dk, og I skriver begge under med jeres MitID.

Fantastisk nemt at bruge, og jeg snakkede med deres support Jørgen, som utrolig nem at snakke med.

Trygheds- og tilfredshedsgaranti

Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der er baseret på erfaring fra oprettelse af mere end 10.000 ægtepagter og testamenter.

Vi tilbyder trygheds- og tilfredshedsgaranti. Du skal være 100 % tryg og tilfreds med din ægtepagt, ellers giver vi dig dine penge retur uden at stille spørgsmål. Vi hjælper dig også gerne med eventuelle spørgsmål, når du opretter ægtepagten.

Bestil nu din ægtepagt

Skriv nu dit navn og den e-mailadresse, som vi sender din ægtepagt til. Herefter vil du blive guidet til betaling for ægtepagten. Du betaler enten med MobilPay eller kreditkort. Ægtepagten koster kun 595 kr.