Få professionel hjælp til rydning af dødsbo på Fyn

Rydning af et dødsbo, kan være en meget vanskelig proces, da den afdødes hjem typisk er forbundet med mange minder. For at du kan koncentrere dig om din sorgproces, kan du hyre os til at tømme boet. Vi har mange års erfaring med denne form for arbejde og ved derfor, at det er en temmelig hård situation for de efterladte.

 1. Odense, Middelfart og Faaborg
 2. Vi tømmer alle typer dødsboer på hele fyn
 3. Hvad er prisen?
Dødsborydning Fyn

Se video

Vi tager os gerne af at rydde et dødsbo på den mest respektfulde måde over for dig og den afdødes ting. Som efterladt kan du trygt lade os stå for at tømme boet, da vi udfører arbejdet på en sikker og kompetent måde.

Få en skræddersyet løsning, som passer dig bedst

Vi tømmer alle typer af dødsboer på hele Fyn på professionel vis

Der er ingen dødsboer, som er for små eller for store for os. Vi påtager os rydningen af alle dødsboer, uanset om det drejer sig om en lejlighed, et hus, en plejehjemsbolig, et værelse på et plejehjem med mere.

Vi tømmer alle typer af dødsboer

Vi tømmer gerne dødsboer både helt eller delvist. Det er op til dig, hvad vores arbejde skal bestå af. Du behøver ikke at røre en finger, da vi sørger for følgende:

 • Vi rydder dødsboet helt eller delvist ud fra dine ønsker og behov.
 • Vi tømmer alt lige fra kælderrum til loftsrum samt skure og carporte.
 • Vi pakker alle genstande i dødsboet ned.
 • Vi sorterer alt og bortskaffer eventuelt affald forsvarligt på en genbrugsplads.
 • Vi fjerner tæpper samt nedtager persienner, gardiner og gardinstænger, hvis du ønsker dette.
 • Vi afmonterer og fjerner også hårde hvidevarer, hvis du har behov for det.
 • Vi videregiver genstande, som vi ikke selv kan sælge, til Kirkens Korshær og Røde Kors, så andre kan få glæde af dem.

Efter vores gennemgang og vurdering af dødsboet, afstemmer vi altid, hvilke forventninger og ønsker du har til vores hjælp. Det sikrer nemlig, at vi undgår diverse misforståelser.

Effektiv og grundig rengøring af dødsbo i Odense, Middelfart og Faaborg

Vi sørger altid for, at der er foretaget en hurtig og let rengøring, inden vi forlader et dødsbo. Men hvis boligen skal sælges og nøglerne overdrages til andre, kan det være rart med en grundig rengøring. Det klarer vi også gerne for dig i forbindelse med tømningen af boet.

Effektiv og grundig rengøring af dødsbo

Har du ikke selv tiden eller lysten til at rengøre dødsboet ordentligt, kan du hyre os, så du hurtigt kan sætte boligen til salg, opsige lejemålet med mere. Tilkøber du en totalrengøring af et dødsbo, får du blandt andet følgende:

 • Vi vasker køkkenet og alle køkkenelementer grundigt.
 • Vi afkalker toilettet og alle klinker på badeværelset.
 • Vi foretager en vinduespudsning.
 • Vi vasker alle gulve.

Hvad er prisen for en bæredygtig tømning af et dødsbo?

At miste et familiemedlem er altid forbundet med en masse udgifter. Hos os kan du få foretaget en rydning af et dødsbo på Fyn til en fair og ærlig pris.

Dødsbo rydning pris

Se video

Der findes ikke to dødsboer, som er ens. Derfor har vi heller ikke en fast pris på dette. Men du kan henvende dig til os med henblik på at få et tilbud. Vi kommer gerne ud og laver en gennemgang af boet, hvorefter du modtager et gratis og uforpligtende tilbud.

Hvis der ikke er nogen særlige værdier i dødsboet, som kan opveje udgifterne ved tømningen, kommer det til at koste dig penge. Er der derimod masser af værdier i dødsboet således, at værdien af genstandene overstiger prisen på tømningen, betaler vi dig penge for at få lov til at foretage rydningen.

Når vi skal vurdere et dødsbo, tager det os omkring 30 minutter. Vi sætter pris på, at du er til stede under gennemgangen, så vi sammen kan finde ud af den bedste løsning for dig. Derudover er det en god idé at fjerne ting af affektionsværdi inden, vi ankommer. Du kan naturligvis også give os besked i forhold til, hvilke genstande det drejer sig om.

Gode grunde til at vælge os til tømning af dødsbo

At vælge et firma til at tømme din elskedes hjem kan være en vanskelig proces. Vælger du os til at rydde et dødsbo på Fyn, får du et loyalt og redeligt firma med mange års erfaring. Vi ved, hvordan en tømning skal gribes an, så det bliver så smerteløst som muligt for de efterladte.

Gode grunde til at vælge os til tømning af dødsbo

Vi tilbyder en ærlig og fair pris for vores arbejde, da vi ikke ønsker at udnytte din sårbarhed. Hele vores team har nemlig selv stået i en situation, hvor de har mistet en, de har kær. Derfor ved alle fra egen krop, hvad det handler om. Det gør også, at vi behandler både dig og dødsboet med den allerstørste respekt.

Det er en yderst svær tid at komme igennem, når du som efterladt står med ansvaret for alt. Det er grunden til, at vi har valgt at tilbyde vores kunder hjælp til alt lige fra tømning til rengøring af et dødsbo.

Du kan altså trygt henvende dig til os, så du får tid og ro til at sørge over dit tab.

Kontakt os og få en kyndig og pålidelig hjælp til rydning af dødsbo på Fyn

Har du brug for hjælp til at få ryddet et dødsbo på Fyn, kommer vi gerne ud og yder denne service for dig.

Kontakt os og få pålidelig hjælp af rydning af dødsbo

Med os ved din side kan du få taget presset væk fra dine skuldre, så du kan fokusere på andre ting. Vi er altid klar til at hjælpe dig. Du skal ikke gøre andet end at kontakte os - så klarer vi resten ud fra dine ønsker. 

Du kan trygt og sikkert overlade et dødsbo til os, da vi behandler både dig og boet på den allermest kærlige måde. Tryk på knappen nedenfor, for at få et gratis og uforpligtende tilbud.

Få professionel hjælp

Få et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dig