Få professionel og kompetent hjælp til rydning af dødsbo

Dødsbo rydning kan være en krævende opgave, men du behøver ikke at gøre det alene. I situationer hvor det føles overvældende at gå i gang med at rydde dødsboet. Yder vi støtte og hjælp i en hård tid, så du kan fokusere på at komme gennem sorgen.

  1. Hvad koster rydning af et dødsbo?
  2. Sådan foregår afhentning af dødsbo
  3. Derfor skal du vælge os

Overlad blot rydningen af dødsboet til os, mens du fokuserer på at bearbejde dit tab. Vi sørger for at rydde dødsboet effektivt og respektfuldt og efterlader det naturligvis pænt og ryddeligt. Ønsker du ydermere en rengøring af dødsboet, hjælper vi også gerne med det.

Få professionel hjælp

Hvad koster rydning af dødsbo?

Priser for rydning af dødsbo kan være alt fra 0 kroner og op til 15-20.000 kroner. Nogle gange betaler vi sågar for at få lov til at rydde boet. Prisen afhænger af arbejdets omfang samt boets værdier.

Dødsbo rydning pris

Se video

Derfor anbefaler vi, at du kontakter os, hvorefter vi kører ud til dig for at lave en gennemgang af boet. Vores vurdering baseres ud fra, hvad der er af værdier i hjemmet, samt hvor lang tid opgaven vil tage.

Når vi har gennemgået boet, vil du få en fast pris. Vi giver altid et fair og ærligt tilbud i forhold til, hvad du skal betale for vores hjælp, eller hvor meget vi vil købe dødsboet for. Vi siger tingene, som de er og leverer, hvad der bliver aftalt!

Vores tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.

Dødsboer ryddes i hele Danmark af et erfarent og serviceminded team

Vi er eksperter inden for rydning af alle former for dødsboer i hele Danmark (Sjælland, Jylland og Fyn). Det vil sige, at vi både rydder huse, lejligheder, kælderrum og så videre. Desuden betyder det ikke noget, om der er tale om et dødsbo med mange eller få værdier.

Dødsboer ryddes i hele danmark af vores team

Med os kan du være sikker på, at rydningen af dødsboet foregår på en respektabel og kærlig måde. Vi ved nemlig, hvor svær denne tid kan være for de efterladte, der står midt i en stor sorg.

Vores ønske er at gøre denne tid nemmere for dig, hvorfor vi sørger for, at hele processen udføres med fokus på kvalitet og service. Vi er et loyalt og ærligt team med mange års erfaring, der altid overholder alle aftaler.

Hvis du kontakter os, skræddersyr vi gerne en løsning til dig, så den passer til dine ønsker og behov. Vi er din hjælpende hånd i en svær tid.

Vi hjælper med alt inden for rydning af dødsboer

Hvis du ikke selv har overskud til at rydde et dødsbo og har brug for en hjælpende hånd, er vi klar til at varetage opgaven. Vi hjælper med alt, når det kommer til rydning af et dødsbo, såsom:

Vi hjælper med alt inden for rydning af dødsbo

  • Rydning og køb af dødsbo
  • Sortering af diverse indbo
  • Bortskaffelse af affald på en bæredygtig måde
  • Oprydning
  • Slutrengøring, hvis dette er aftalt

Alt i alt kan du forvente, at vi klarer det hele for dig i forbindelse med rydningen af dødsboet. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så du kan være sikker på, at du ender med det bedst mulige resultat.

Derudover går vi meget op i bæredygtighed og tilbyder både Røde Kors og Kirkens Korshær at tage sig af genstande, som de har et ønske om at overtage. Der bliver taget godt vare på alle tingene fra dødsboet, hvor nogle af dem kan være med til at glæde andre mennesker.

Sådan foregår en afhentning af dødsbo hos os

For os er det vigtigt, at du skal tænke på så lidt som muligt, hvis du vælger os til at rydde dødsboet. Vores mål er nemlig, at du får løftet en byrde fra dine skuldre.

Du behøver derfor ikke at gøre noget klar til os - du kan sagtens bare lade det hele stå. Det vælger du helt selv. Vi ved, at du har nok om ørerne, hvorfor vores mission er at gøre det så nemt for dig som muligt i en presset tid.

Dødsborydning hvordan foregår det?

Se video

Vi rydder hele dødsboet efter aftale og rydder altid pænt op efter os selv. Som et ekstra tilbud tilbyder vi slutrengøring, hvis du ikke selv ønsker at stå for dette.

Selvfølgelig efterlader vi boet pænt og ryddeligt, men i forbindelse med rydningen kan vi ydermere klare rengøringen.

Det kan være en stor hjælp, hvis du er i gang med at sætte boet til salg. Herved er det i god stand til de næste ejere. Vi laver altid en skriftlig aftale, så vi sammen er enige om, hvad der skal ske. Desuden aftaler vi sammen en dato for, hvornår dødsboet vil være klar. Det sikrer, at vi undgår misforståelser og bekymringer.

Vi giver en effektiv og personlig service ved rydning af dødsbo

For de fleste mennesker ligger der mange følelser i at se et dødsbo blive tømt for ejendele. Det er nemlig hele den afdødes liv, der pludselig bliver pakket ned og transporteret væk. Vi går derfor meget op i at yde en personlig service i forbindelse med rydningen.

Vi giver en effektiv service ved rydning af dødsbo

Vi lytter til alle dine behov, så du er sikret, at rydningen foregår præcis efter dine præferencer. Når det kommer til at rydde et dødsbo, kan der opstå mange forskellige ønsker og behov. Og vi forsøger altid at opfylde dem alle.

Vores team gør en dyd ud af at sørge for, at det bliver den mest behagelige proces for dig som overhovedet muligt. Vi ved, hvordan man skal behandle folk, der går gennem en sorgproces. Samtidigt er vores service effektiv, så arbejdet udføres hurtigt og korrekt baseret på dine præmisser.

Derfor skal du vælge os til rydning af dødsboer

Vi sætter en ære i at hjælpe dig i en periode, hvor du typisk hverken har meget tid eller overskud. Derfor vægter vi kvalitet og ærlighed meget højt. For os bunder dette i, at vi udfører et sikkert og professionelt arbejde til den aftalte tid.

Hvorfor vælge os til rydning af dødsbo

Se video

Derudover kan du altid komme i kontakt med os undervejs gennem hele processen. Er du i tvivl om noget eller mangler svar på et spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er til stede og sørger for at have en tæt dialog med dig, da vi mener, at det er alfa og omega med en god og personlig service.

Tillid og tryghed er to ord, der er meget vigtige for os.

Hvis du har specielle krav til rydningen af dødsboet, må du meget gerne give os besked om dette. Vi løser ikke blot opgaverne på en standardmåde, men gør det efter dine anvisninger og forventninger. Af erfaring ved vi, at alle har forskellige præferencer og behov, når det kommer til at rydde et dødsbo. Og det ønsker vi selvfølgelig at tage hensyn til.

Mangler du en hjælpende og støttende hånd til dødsbo rydning?

Er du midt i en presset og uoverskuelig tid, hvor du skal få alle ender til at hænge sammen? I så fald står vi gerne klar til at hjælpe dig med at rydde et dødsbo, så du ikke længere skal tænke på dette.

Mangler du en hjælpende hånd til dødsbo rydning

Vi kommer gerne ud til dig og giver et gratis og uforpligtende tilbud, så du kan tage stilling til, om vi skal hjælpe dig videre i processen eller ej. Du skal blot kontakte os, hvorefter vi sammen finder den rette løsning for dig.

Hvis du skal have ryddet et dødsbo, kan du trygt overlade arbejdet til os. Vores telefon er åben for besvarelse alle ugens dage.

Få en skræddersyet løsning, som passer dig bedst