Advokat Lyngby-Taarbæk –  hjælp til juridiske dokumenter

Prøver du at finde ud af, hvor meget en advokat i Lyngby-Taarbæk, Sorgenfri, Hjortekær, Taarbæk koster? Svaret er, at det kan variere fra firma til firma. Men hvis du står overfor et juridisk problem, kan det i mange tilfælde være nyttigt at få hjælp fra en fagperson.

Før du vælger en advokat, bør du tale med ham eller hende om prisen. Virkeligheden er, at en lokal advokat ikke er billig ligegyldigt, om du ønsker hjælp til en ægtepagt, skilsmisse eller et testamente.

Derfor anbefaler vi hos Dokument 24, at du først tager et kig på prisen på de forskellige juridiske dokumenter her på vores side. Du kan klikke på vores tilbudsgiver og straks få et overblik over prisen. Du kan også vælge at booke en samtale hos en af vores samarbejdspartnere til en billig pris.

Har du brug for en advokat i Lyngby-Taarbæk?

Hos Dokument 24 har vi samlet de bedste advokater og jurister for at sikre dig en juridisk korrekt hjælp til forskellige anliggender. Vi garanterer, at du altid vil få en hurtig, effektiv og billig assistance fra vores samarbejdspartnere. Det kan blandt andet være i forhold til:

Hvorfor skal jeg oprette en fremtidsfuldmagt?

Udnævnelse af en person til at handle på dine vegne er noget, alle bør overveje at gøre. Du kan være i stand til at tage vare på dine økonomiske og personlige forhold lige nu, men det kan være, at du ikke vil være i stand til dette på et fremtidigt tidspunkt.

For eksempel hvis du bliver syg, er på hospitalet eller ikke længere kan tage hen til en bank, et offentligt kontor m.v., så kan du få brug for en anden, der klarer dette for dig. I sådanne tilfælde er det afgørende, at du har en fremtidsfuldmagt.

At oprette en fremtidsfuldmagt er et simpelt og praktisk skridt til at forberede dig på fremtiden. Hvis du laver en fremtidsfuldmagt, kan du selv vælge den eller de personer, som du ønsker varetager dine interesser lige såvel, som du kan skrive fuldmagten alt efter dine ønsker. Herved kan du sørge for, at den passer til din personlige situation.

Hvem kan jeg vælge som fremtidsfuldmægtig?

Enhver person over 18 år kan som udgangspunkt fungere som din fremtidsfuldmægtige. Det kan være en ven, som du har tillid til, eller et nært familiemedlem. Du bør spørge den person, du ønsker at udpege, hvis han eller hun vil acceptere at være din repræsentant og handle på baggrund af dine ønsker. Dog skal du være opmærksom på følgende ved udpegelsen af en fremtidsfuldmægtig:

 • Alder: Den udvalgte må ikke være under 18 år ved ikrafttrædelse af fuldmagten.
 • Værgemål: Den fremtidsfuldmægtige må ikke være under værgemål.
 • Ingen fremtidsfuldmagt: Den valgte person må ikke selv have lavet en fremtidsfuldmagt, som allerede er sat i kraft.

Hvornår skal jeg udarbejde et testamente?

Det kan være en god idé, at du opretter et testamente, hvis dine omstændigheder ændrer sig. Dette kan eksempelvis være, når du køber en ejendom, bliver gift eller skilt, har små børn, ejer en virksomhed eller lignende.

Der kan være mange gode grunde til at få udarbejdet et testamente. Det vigtigste er, at du gør det i god tid, så du kan være sikker på, at din arv bliver forvaltet alt efter dine ønsker. 

Hvorfor skal jeg lave et testamente?

Det er helt op til dig, hvis og hvornår du ønsker at lave et testamente. Men det er vigtigt at være opmærksom på konsekvenserne af ikke at have et. Hvis du ikke har et testamente, når du dør, er der visse regler, i form af arveloven, som gør, at dem omkring dig ikke har kontrol over, hvad der skal ske med din arv.

Disse regler kan resultere i, at dine pårørende ikke bliver tildelt det, du ellers ville have ønsket. Vælger du at lave et testamente, kan du derfor nærmest helt selv bestemme, hvordan din arv skal fordeles bortset fra tvangsarven. Læs mere om ovenstående her.

Få lavet et billigt testamente nemt og hurtigt

Hos Dokument 24 kan du nemt og billigt få oprettet et testamente med hjælp fra en af vores juridiske samarbejdspartnere. Her kan du få udarbejdet et testamente til en pris på kun 695 kroner, hvilket er langt billigere sammenlignet med en traditionel advokat i Lyngby-Taarbæk.

Hvornår binder en købsaftale?

Er du i gang med at købe en fast ejendom, bliver der udarbejdet en købsaftale. En købsaftale er et juridisk dokument i form af en skriftlig kontrakt, der indeholder alle de vilkår køber og sælger har aftalt. Det er alt lige fra overtagelsesdatoen til prisen m.m.

Aftalen er først bindende, når den er blevet underskrevet af både køber og sælger. Typisk er det køber, som underskriver aftalen først. Så længe at sælger ikke har underskrevet aftalen, kan du som køber vælge at trække dig fra handlen.

Vores dygtige samarbejdspartnere tager gerne et kig på din købsaftale

Hos Dokument 24 anbefaler vi, at du vælger en fagperson, der kan hjælpe dig med at gennemgå din købsaftale. Det sikrer, at du undgår fejl og mangler i aftalen, som kan ende med at koste dig rigtig mange penge senere hen.

Ønsker du hjælp fra en advokat i Lyngby-Taarbæk, er det vigtigt, at du grundigt undersøger markedet. Du kan også vælge at tjekke prisen hos vores juridiske samarbejdspartnere, der kan klare det langt billigere end en lokal advokat. Vores dygtige samarbejdspartnere gennemgår købsaftaler hver dag og har derfor speciale inden for dette område. Læs mere om købsaftaler.

Hvordan får jeg lavet et skøde?

I en købsaftale vil der stå skrevet, hvem der skal sørge for at udarbejde et skøde. I de fleste tilfælde er det enten sælgers ejendomsmægler eller købers advokat. Herefter fungerer oprettelsen af et skøde i korte træk på følgende måde:

 • Prøvetinglysning: Et udkast til skødet bliver lavet af den ene part, hvorefter det bliver gennemgået og eventuelt godkendt af den anden part. Det foregår ofte i form af en prøvetinglysning.
 • Godkendelse: Hvis skødet godkendes af alle, kan det underskrives online både af køber og sælger.
 • Tinglysning: Når skødet er blevet tinglyst, får begge parters bank besked om dette. Denne besked indeholder en anmodning om købers nye lån samt, at sælgers gamle lån skal opsiges.
 • Købesummen frigives: Til sidst bliver købesummen frigivet til sælger.

Hvad er prisen på at få juridisk hjælp til et skøde?

Når du skal have lavet et skøde, er det vigtigt, at du får juridisk assistance fra en fagperson. Bliver skødet tinglyst forkert, kan det have store konsekvenser for dig. Selvom du vælger at få hjælp fra en fagperson, behøver du ikke betale en bondegård for at få udarbejdet et skøde.

Hos Dokument 24 har vi et hold af kyndige juridiske samarbejdspartnere, der hver dag tinglyser skøder. Du er derfor ikke nødsaget til at vælge en dyr og lokal advokat i Lyngby-Taarbæk til dette, men kan i stedet tjekke vores samarbejdspartneres billige priser. Læs mere om skøder her.

Ægtepagt i Lyngby-Taarbæk

Selvom det kan synes uromantisk at planlægge en skilsmisse, før du overhovedet er blevet gift, er faktum, at rigtig mange bliver skilt hvert år i Danmark. Derfor er det klogt i det mindste at overveje en ægtepagt, inden du bliver gift.

En ægtepagt anvendes ofte af parter, der har en stor formue, som de ønsker at beskytte i tilfælde af en skilsmisse eller død. Men du behøver naturligvis ikke at have betydelige aktiver for at oprette en ægtepagt. Det er noget, som alle kan vælge at gøre.

Hvad bør en ægtepagt indeholde?

Afhængigt af parternes finansielle og personlige situation på det tidspunkt, hvor de bliver gift, er der en række spørgsmål, der bør overvejes i forhold til, hvad der skal indgå i en ægtepagt. Det kan eksempelvis være:

 • Ejendom: En ægtepagt bør indeholde en aftale om, hvordan en ejendom skal deles i tilfælde af en skilsmisse.
 • Gæld: En ægtepagt kan beskytte en ægtefælle fra en andens gæld. Det er derfor en god idé at skrive dette ind i en ægtepagt, hvis en af parterne har en stor gæld.
 • Børn: En ægtepagt kan også sørge for børn fra et tidligere ægteskab eller forhold, hvis du går bort. Dette omfatter blandt andet fordeling af arven.
 • Andre ting: En ægtepagt kan også indeholde bestemmelser om fordeling af eventuelt en virksomhed eller endda en fremtidig arv.

Vælger I at lave en ægtepagt med særeje, vil der i aftalen stå, hvem der har ret til hvad. Det kan derfor ikke ende i nogle juridiske diskussioner eller stridigheder, hvis I på et tidspunkt skal skilles og ikke er enige om ovenstående spørgsmål.

Den mest almindelige form for ægtepagt er med særeje. Det vil sige, at den formue, som er i særejet, ikke bliver delt med den nuværende ægtefælle ved en skilsmisse. Læs mere om ægtepagter, tryk her.

Har jeg brug for en advokat eller jurist?

Hvis du planlægger at blive gift og ønsker en ægtepagt, bør du overveje at rådføre dig med en jurist eller advokat. Din advokat kan hjælpe dig med at forstå hvilken ægtepagt, der er den rigtige for dig og din kommende ægtefælle.

Hvis du beslutter dig for at oprette en ægtepagt, kan din advokat hjælpe dig med at udarbejde dokumentet. Inden du giver dig i kast med at lave en ægtepagt i Lyngby-Taarbæk, bør du tjekke prisen hos de advokater, du finder.

Du kan også vælge at få udarbejdet en ægtepagt med hjælp fra Dokument 24’s juridiske samarbejdspartnere. Her kan du få en ægtepagt til en langt lavere pris fremfor hos en lokal advokat i Lyngby-Taarbæk. Vores samarbejdspartnere er eksperter inden for ægtepagter og særeje og ved, hvordan en korrekt ægtepagt skal udarbejdes.

Skilsmisse

Ingen ønsker at betale unødvendige penge til en advokat, da det at blive skilt meget vel allerede kan lægge et stort pres på din økonomi. Selvfølgelig skal du tænke over, om den pågældende advokat er til at betale for og giver dig en god juridisk rådgivning.

Men du skal også spørge dig selv, om det er realistisk at blive skilt uden brug af en jurist eller advokat. For nogle er det muligt, mens det for andre kan risikere at forårsage store problemer.
Hos Dokument 24 har du mulighed for at få hjælp til din skilsmisse hos en af vores udvalgte samarbejdspartnere. Vi har samlet jurister og advokater med speciale i skilsmisser, der også kan hjælpe dig.

Fremfor at hyre en lokal advokat i Lyngby-Taarbæk, kan du tage et kig på vores samarbejdspartneres billige priser. Herefter kan du bestille en tid, hvis du har brug for en samtale. Få mere information om skilsmisser her.

Diverse

Kan du ikke finde det, du søger hjælp til her i denne artikel? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at se, om vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig med din opgave. Derudover kan du altid tjekke prisen på alle de forskellige ydelser her på siden helt gratis.

Kan jeg få hjælp fra en advokat i Lyngby-Taarbæk?

Ja, du kan naturligvis altid få hjælp fra en advokat i Lyngby-Taarbæk. Der findes flere forskellige lokale advokatfirmaer såsom Rohde Advokat, ADVODAN Lyngby, Sandager Advokater, Advokat Lars Boring m.fl. Alle disse firmaer har adresse i Lyngby-Taarbæk og kan hjælpe dig med diverse juridiske services alt efter dine behov.

Dog er det ofte meget dyrere at få hjælp fra en traditionel advokat, hvis du skal have oprettet eksempelvis et testamente, en fremtidsfuldmagt eller en ægtepagt. Hos Dokument 24 kan du få lavet disse juridiske dokumenter både billigt og hurtigt, da vores juridiske samarbejdspartnere kun sidder og arbejder med de specifikke ydelser til hverdag.

Tag et kig på prisen og lad os give dig et gratis tilbud

Hos Dokument 24 laver vi juridiske dokumenter nemt, billigt og juridisk korrekt. Du kan få et overblik over vores priser her på siden, og du kan også tjekke, hvor meget du kan spare i forhold til, hvis du vælger en lokal advokat. Her er du sikret billige og faste priser, så du altid ved, hvad det vil koste dig at få udarbejdet det specifikke dokument.

Du er velkommen til at tage et kig på vores samarbejdende parters priser, inden du henvender dig til os. Vi kommer også gerne med et gratis tilbud til dig, hvis du ønsker det. Det er 100 % uforpligtende og gratis at tjekke priser eller få et tilbud.