Advokat Kolding – Hvad skal du betale?

Hvad koster en advokat i Kolding? Priserne på advokater kan være uigennemskuelige. Du kan ende med at betale alt for meget for din juridiske service, hvis du bare tager den første og bedste advokat eller jurist.

Advokat Kolding Hjælp

Vi anbefaler, at du starter med at tjekke prisen på det, som du skal have hjælp til. Tryk på vores prisberegner/tilbudsgiver og få straks prisen. Du kan efterfølgende booke tid hos den pågældende jurist eller advokat til den billige pris.

Hvad kan advokaten hjælpe med?

Her på siden kan du læse mere om det, som mange ønsker hjælp til af en advokat i Kolding. Tryk på det, som du ønsker hjælp til.

Testamente i Kolding

Leder du efter en advokat i Kolding til at udarbejde et testamente? Næsten alle danskere bør oprette et testamente. Her er 5 gode grunde til, at du bør lave et testamente.

Advokat Kolding Testamente

 1. Din ægtefælle skal arve? Du bør oprette et testamente, hvis du ønsker, at din ægtefælle skal arve efter dig. Hvis du ikke opretter et testamente, arver din ægtefælle 50 % af din arv efter dig. Dine børn arver de resterende 50 % af din arv. Dette kan ændres gennem dit testamente.
 2. Din samlever skal arve? Hvis I er samlevende, så arver I intet efter hinanden, når den ene går bort. Når I er samlevende, arver jeres børn 100 % efter afdøde. Hvis I ikke har børn, arver afdødes familie (forældre, søskende, etc.).
 3. Vil du sikre børnene? Når børn under 18 år mister deres forældre, vil det være Statens opgave at vælge, hvor børnene skal bo. Når du opretter et testamente, vil du have mulighed for at fortælle Staten, hvor du ønsker, at børnene skal have deres opvækst.
 4. Særeje til arvingerne? Med et testamente kan du vælge, at dine arvinger skal have særeje med arven. Når arvingerne har fået særeje med arven, skal arven ikke deles med arvingernes ægtefælle. Mange ægteskaber ender desværre i skilsmisse, og vi ser, at de fleste vælger at give deres arvinger særeje med arven. Således bliver arven i familien.
 5. Fordeling af arven. Med et testamente kan du selv vælge, hvordan arven skal fordeles. Dine børn og ægtefælle skal dog altid arve deres tvangsarv (dette er samlet set 25 % af din efterladte arv).

Hvordan får du udarbejdet testamentet?

Når du bor i Kolding, så er det nærliggende at gå til den lokale advokat for at få testamentet udarbejdet. De fleste advokater tilbyder testamenteservices, men det er ikke alle, der er eksperter i udarbejdelsen af dokumentet. Prisen for dokumentet kan nemt ende med at blive 5.000 – 8.000 kr. Meget advokatens arbejde udføres af advokatens sekretær. Advokattestamenter er meget dyre!

Tjek i stedet prisen hos vores juridiske samarbejdspartnere. Her får du billige priser hos juristerne, der er eksperter inden for testamenter. Priserne er faste, og det koster ofte under 2.000 kr. for at få udarbejdet dokumentet.

89 % af alle danskere ønsker at oprette et testamente før de går bort, men får det sjældent gjort fordi det er for dyrt og besværligt.

Ægtepagt

Er du gift, eller skal du giftes? Mange ægtefæller vælger at oprette en ægtepagt med særeje. Ægtepagter med særeje oprettes traditionelt set af advokater. Du kan vælge at få en advokat i Kolding til at oprette ægtepagten for dig, eller du kan vælge at tjekke prisen hos Dokument 24.

Advokat Kolding Ægtepagt

Vi har samlet 3 grunde til at oprette en ægtepagt med særeje.

 1. I ønsker ikke at dele noget. Du og din ægtefælle (eller kommende ægtefælle) ønsker ikke at dele noget med hinanden, hvis I bliver skilt. Hvis dette er tilfældet, bør I oprette en ægtepagt med særeje, der omfatter alt, hvad I ejer og har.
 2. Huset eller lejligheden skal ikke deles. Hvis den ene af jer ejer et hus eller en lejlighed, der ikke skal deles ved eventuel skilsmisse, så skal der oprette særeje. I opretter en ægtepagt, hvor ejendommen er skrevet ind som særeje. Når dette er gjort, skal ejendommen ikke deles, hvis I bliver skilt.
 3. Aktiedepot, virksomhed, andet. Ønsker du ikke at dele et aktiedepot, en virksomhed eller andet ved skilsmisse? I kan oprette særeje på udvalgte aktiver, når I opretter en ægtepagt.

Sådan gør du

Når du ønsker at oprette en ægtepagt i Kolding, kan du vælge at benytte en traditionel advokat. Prisen for dette bliver ofte høj, fordi advokaterne ikke arbejder med ægtepagter hver eneste dag.

Hos Dokument 24 har vi samlet en række jurister, der tilbyder oprettelse af ægtepagt til markant billigere priser end advokater i Kolding. Juristerne sidder med området ægtepagt, særeje og familieret hver eneste dag. De er eksperter i udarbejdelse af ægtepagter.

Advokat til fremtidsfuldmagt i Kolding

Hvad er en fremtidsfuldmagt, og hvordan opretter du dokumentet? En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, der kan træde i kraft ude i fremtiden. Fremtidsfuldmagten træder i kraft, hvis fuldmagtgiver ikke selv er i stand til at træffe beslutninger.

Advokat Kolding Fremtidsfuldmagt

Du kan enten oprette dokumentet hos en advokat i Kolding (dyrt), eller du kan tjekke prisen på dokumentet hos Dokument 24’s samarbejdspartnere.

Hvad sker der, hvis du ikke har en fremtidsfuldmagt?

Hvis du ikke har en fremtidsfuldmagt, vil det være Staten, der træffer beslutninger for dig. Staten træffer beslutning for dig, hvis du bliver så syg eller dement, at du ikke selv er i stand til det. Du får altså tilknyttet en person fra det offentlige, der træffer alle beslutninger for dig.

Mange tror, at deres ægtefælle, samlever eller børn automatisk træder til, hvis de bliver syge eller demente. De gør de ikke! Det er Staten, der træder til!

Det er de færreste, der ønsker, at Staten skal ”fjernstyre” dem, hvis de ikke selv kan træffe beslutninger. Vi anbefaler derfor alle danskere at oprette en fremtidsfuldmagt. Dette sikrer, at beslutninger træffes af dine nærmeste i stedet for Staten.

Sådan oprettes en fremtidsfuldmagt

Det er enkelt at oprette en fremtidsfuldmagt, og det tager sjældent en advokat eller jurist mere end 5 minutter at udarbejde dokumentet. Mange advokater tager flere tusinde kroner for dette simple dokument.

Tjek prisen på Dokument 24’s samarbejdspartnere inden, at du bestiller fremtidsfuldmagten hos f.eks. en advokat i Kolding. Vores samarbejdspartnere er alle eksperter inden for udarbejdelse af denne type dokumenter, og de arbejder med det hver dag. Du er således i de rette hænder, når du vælger at oprette dokumentet gennem en af vores samarbejdende jurister/advokater.

Købsaftale

Er du ved at købe eller sælge et hus, lejlighed eller anden form for ejendom? Når der købes og sælges ejendomme, skal der udarbejdes købsaftaler. Købsaftalen fortæller, hvad købet/salget omfatter, og ikke omfatter. Her kan du se, hvad en købsaftale som minimum bør omhandle.

Advokat Kolding Købsaftale

 1. Ejendommen og personer. Købsaftalen skal beskrive, hvad der købes/sælges. Det vil sige en beskrivelse af ejendommen, adresse, matrikkelnummer. Hertil skal købe og sælger skrives ind i aftalen med deres respektive personlige oplysninger og bankoplysninger.
 2. Overtagelse og finansiering. Det skal fremgå, hvornår ejendommen overdrages samt, hvordan finansiering af ejendommen kommer til at ske. Vær særlig opmærksom på, hvordan ejendommen overdrages samt, hvornår der er dispositionsret over ejendommen!
 3. Forbedring og forbehold. Det bør fremgå af købsaftalen, at den tager forbehold til advokatens/juristens forbehold. Desuden bør det fremgå, hvilke forbedringer sælger har lovet køber at udbedre inden, at ejendommen overdrages.

Tag kontakt til jurist gennem Dokument 24

Når du skal udarbejde en købsaftale, bør du altid have en jurist eller en advokat til at hjælpe dig. Der er mange faldgruber ved udarbejdelsen af hjemmelavede købsaftaler. Købsaftaler bør udarbejdes af fagpersoner med speciale heri.

Advokat Kolding Kontakt

En fagperson kan f.eks. være en advokat. Mange vælger desværre ofte den første og den bedste advokat i Kolding, men dette er ikke altid det bedste og billigste.

Vi anbefaler altid, at der benyttes juridiske eksperter til udarbejdelsen af købsaftaler. Dette sikrer, at du får den rette juridiske rådgivning.

Hvad koster det at få hjælp fra dygtige eksperter?

Prisen behøver ikke at være høj, selvom du får hjælp af dygtige jurister med ekspertise i købsaftaler. Hos Dokument 24 har vi samlet flere dygtige jurister, der dagligt sidder med udarbejdelsen af købsaftaler.

Juristerne er grundige, hurtige og dygtige. Samtidig er priserne lave i forhold til traditionelle advokater. Priserne er lave, fordi juristerne bruger det meste af deres tid på at udarbejde købsaftaler, skøder, etc. Dette gør, at de er dygtige og hurtige. Juristerne arbejder således ikke med f.eks. overdragelse af selskaber, optimering af skat eller andet.

Vi anbefaler, at du tjekker prisen på at lave en købsaftale, og booker en tid til udarbejdelsen hos den pågældende jurist/advokat. Således er du sikret god service og en juridisk korrekt købsaftale ved din ejendomshandel.

Hvem betaler for dokumentet?

Købsaftalen udarbejdes ofte af sælger. Det kan aftales nærmere, hvem der betaler for udarbejdelse af købsaftale, skøde samt tinglysningsafgift af ejendommen. Vores jurister kan rådgive dig i forhold til, hvem der normalt betaler for hvilke ting i en ejendomshandel.

Skøde

Når du overtager en ejendom, sker dette officielt ved, at du får overdraget et skøde på ejendommen. Skødet skal tinglyses på tinglysning.dk. Forud for udarbejdelsen af skødet, skal der udarbejdes en købsaftale, som du kan læse om i ovenstående.

Det er muligt selv at tinglyse dit skøde, men det er ikke anbefalelsesværdigt. Skødet skal tinglyses korrekt, så der ikke er tvivl om, hvad der er gældende.

Du kan vælge at få skødet tinglyst af en advokat i Kolding, hvilket kan være dyrt. Advokater får normalt deres sekretær til at tinglyse skøder, men tager ofte en høj pris for tinglysningen.

Se prisen på udarbejdelse af skøde med det samme

I stedet for at vælge en lokal advokat, anbefaler vi, at du tjekker prisen hos vores samarbejdende jurister. Vores samarbejdspartnere tinglyser hele tiden skøder, de er ofte hurtige til det, og prisen er billig.

Når du har tjekket prisen, kan du straks bestille tid til at få en samtale med en af vores samarbejdspartnere. Det er nemt, enkelt og billigt.

Skilsmisse

Er du ved at blive skilt, eller ønsker du at undersøge, hvad det koster at blive skilt? Skilsmisser kan være komplicerede at komme igennem pga. dybe følelser. Det ender desværre ofte med, at skilsmisser ender med kampe mellem ægtefællerne. Kampene drejer sig ofte om:

Advokat Kolding Skilsmisse

 • Børnene: Hvor mange dage skal børnene være hos den ene vs. den anden forælder?
 • Boligen: Hvem skal have ret til at blive i boligen, og hvor meget skal der betales for boligen?
 • Alt det andet: Hvem skal have sofaen, bilen, fjernsynet, smykkerne og meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan blive uenige om ved skilsmisse.

I har mulighed for at få hjælp til skilsmissen hos en af vores samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere er jurister med ekspertise i skilsmisser. Juristerne kan i mange tilfælde sikre, at jeres skilsmisser forløber med færrest mulige komplikationer.

Andet?

Søger du en anden juridisk service end de beskrevne i ovenstående? Du har altid mulighed for at tjekke priser og services hos vores samarbejdende jurister og advokater. Det koster ikke noget at tjekke prisen, og det er uforpligtende at booke en samtale.

Hvilke advokater findes i Kolding?

Der er mange advokater i Kolding. Af advokater, kan nævnes Advokatfirma Skjøde Knudsen og Partnere, Szocska Advokataktieselskab, Andersen Partners Advokatfirma, Penta Advokater A/S, Jensen Advokatfirma, Advokatfirmaet Henning Lyhne og Ole Bjørn C, Trolle Advokatfirma og mange andre.

Fælles for alle er, at de driver virksomhed i Kolding. Priserne hos ovenstående advokater varierer meget, og det er altid en god idé at få tilbud fra flere advokater eller jurister inden, at du får udfærdiget et stykke juridisk arbejde.

Tjek priser og få tilbud her

Tjek altid priserne hos Dokument 24’s samarbejdspartnere før, at du går i gang med noget. Det er gratis at tjekke priser, og du sparer ofte mange penge på denne måde.

Advokat Kolding Pristjek