Advokat Herning – find den bedste til en billig pris

En advokat i Herning kan klare mange forskellige opgaver for dig, når det har noget med jura at gøre. Da det ikke er hver evig eneste dag, at du har brug for en advokat eller jurist, kan det være en uoverskuelig opgave at finde frem til den bedste og billigste i dit område.

Hos Dokument 24 har vi mange samarbejdspartnere samlet på vores platform, der kan løse et hav af opgaver for dig. De er specialiseret inden for hver deres område, hvorfor du får en erfaren og kompetent advokat til din opgave. Da de arbejder med et specifikt område til daglig, er de hurtige og kan derfor gøre det til en billig pris.

Du er velkommen til at prøve vores prisberegner, hvilket er 100 % uforpligtende. Du kan ligeledes få et gratis tilbud samt bestille et møde med en jurist eller advokat.

Disse opgaver kan du få hjælp til

Vi vil gerne præsentere nogle af de opgaver, som vores samarbejdspartnere hjælper med. Finder du ikke lige det, du har brug for, må du gerne kontakte os, så vi kan hjælpe dig på rette vej med at finde en jurist eller advokat.

Dette skal du være opmærksom på i forbindelse med en skilsmisse

Når du og din partner ønsker at ophæve jeres ægteskab, kan I gøre det efter seks måneders separation eller ved en direkte skilsmisse. Uanset hvilken vej I vælger, er der mange ting, du skal være opmærksom på.

Først og fremmest skal der indsendes en ansøgning om separation eller skilsmisse til Familieretshuset. Har du og din partner børn under 18 år, skal I være opmærksomme på, at I skal igennem en tvungen refleksionsperiode på 3 måneder.

Det er desuden vigtigt, at du hverken indgår skriftlige eller mundtlige aftaler, før du kender dine rettigheder. Dette kan en advokat i Herning, Aulum, Gullestrup eller Kibæk hjælpe dig med, så du får det fulde overblik.

Du og din partner skal blive enige om, hvad der skal ske med jeres bolig. Hvis det er en lejet bolig, hvem af jer skal så overtage lejemålet, eller skal det opsiges? Har I en ejerbolig, skal den ene part så købe den anden ud, eller skal den sælges? Er det kun den ene af jer, der skal bo i jeres bolig, indtil lejemålet er udløbet eller ejerboligen solgt, skal I finde ud af, hvem der skal betale udgifterne.

Ved en skilsmisse skal I dele jeres formue. Det er en kompliceret proces, som kan være svær at gennemskue. Det er nemlig ikke altid, at det er fordelingen 50/50, der er gældende. Og hvad med bodelene, hvordan opgøres de? Hvis I er i tvivl om, hvordan fordelingen skal være, bør I kontakte en advokat med speciale på området.

Har I børn, skal I sammen finde frem til den bedste løsning for jer alle. Hvor skal børnene bo? Hvad med forældremyndigheden, samvær, børnepenge m.m.?

Det bør du også tænke på ved skilsmisse

Foruden de allerede nævnte ting, du skal være opmærksom på, kan følgende også have en betydning for dig:

  • Pensioner: Arbejdsmarkedspensioner skal typisk ikke deles, men det skal andre former for pensioner muligvis. Eller måske har du krav på pensionskompensation?
  • Særeje: I tilfælde af at I har særeje, og den ene part har brugt noget af sin formue på at forbedre jeres fælles bolig, skal I overveje, hvordan den pågældende part skal kompenseres. Ved sådan en situation bør I begge være repræsenteret af hver jeres advokat, når der skal indgås aftaler.
  • Virksomhed: Ejer du en virksomhed, skal du være opmærksom på opgørelsen af denne. Det kan blive en stor økonomisk belastning for både din virksomhed og dig, hvis du ikke har de rette rådgivere undervejs i forløbet.

Føler du, at din skilsmisse er belastende og ikke til at overskue, kan du få en advokat til at klare alt det formelle for dig. Derved får du mere tid og overskud til at vænne dig til din nye situation. Dokument 24’s samarbejdspartnere træder gerne til med råd og vejledning, så du kan komme godt gennem din skilsmisse. Prøv vores gratis prisberegner for at se, hvad det vil koste dig.

Overvejelser i forbindelse med et testamente

Et testamente er din sidste vilje, der bliver nedskrevet i et dokument. I den forbindelse er der mange overvejelser, du bør gøre dig. Der er nemlig en række ting, du skal tage stilling til, og det gælder ikke kun fordelingen af din formue. For at et testamente bliver udformet korrekt, så der ikke opstår tvivl, er det værd at få juridisk assistance af en advokat med erfaring på området.

Det er godt at få lavet et testamente, selvom det er de færreste af os, der ønsker at tænke for meget over vores død. Det kan også være svært at få talt med sine kære om sine ønsker, og vil de overhovedet huske, hvad I har aftalt.

Med et testamente kan du få alle dine ønsker opfyldt og selv bestemme en hel del. Testamentet kan også være en hjælp for de efterladte, da de ikke skal til at finde ud af, hvad dine ønsker ville være for det ene og for det andet.

For dine efterladte kan det være svært at blive enige om en række ting, da de jo er i sorg og måske endda uenige om tingene. Du kan lette deres stress, uenigheder og tvivl ved eksempelvis at få udarbejdet andre dokumenter udover et testamente omkring, hvad du ønsker. Det kan eksempelvis være følgende:

  • Livsforlængende behandling: Ønsker du en livstidsforlængende behandling, hvis det kommer på tale, og du ikke selv kan give udtryk for dine ønsker?
  • Obduktion: Ønsker du, at der skal foretages en obduktion efter din død?
  • Organdonation: Vil du donere dine organer til transplantation eller ej?
  • Donation af dit legeme: Vil du gerne donere dit legeme til medicinsk forskning?
  • Begravelse eller bisættelse: Hvor og hvordan ønsker du at blive begravet? Skal der være en kirkelig ceremoni?

Hos Dokument 24 har vi en række dygtige samarbejdspartnere, der hjælper med at udforme testamenter til hjælp for dine efterladte i forbindelse med din død. Vores samarbejdspartnere tilbyder en pris, der er billigere end de gængse på markedet uden, at der gås på kompromis med kvaliteten.

Bliv klog på skøde og købsaftale i Herning

Er du i gang med at købe bolig, er det en fordel, at du ved så meget som muligt om købsaftaler og skøder. Det er et ukendt land for mange, da det er de færreste, der køber ny bolig hele tiden. Med en boligadvokat på sidelinjen er du sikret, at du kommer godt gennem en ejendomshandel.

Mangler du en advokat i Herning til enten en købsaftale eller et skøde, kan du komme i kontakt med en af Dokument 24’s samarbejdspartnere, der ikke laver andet end at hjælpe boligkøbere. Du kan hurtigt få en billig pris på en advokat i Herning ved at benytte vores formularer.

Alt du bør vide om en fremtidsfuldmagt

I Danmark har det været muligt at lave en fremtidsfuldmagt siden den 1. september 2017. En fremtidsfuldmagt sikrer, at en du er tryg ved og stoler på, kan varetage alle dine interesser i tilfælde af, at du bliver så syg eller mentalt svækket, at du ikke selv kan.

Den person, du vælger til at tage sig af dig og dine interesser, bliver i stand til at handle på dine vegne både, når det gælder din økonomi og dine personlige forhold. Det er op til dig, om du ønsker, at din fremtidsfuldmagt skal indeholde ét eller flere forhold. Her kan du se, hvad forholdene blandt andet omfatter:

  • Økonomiske forhold: Økonomiske forhold er eksempelvis adgang til at betale dine regninger, muligheden for at omlægge lån i din faste ejendom, at ansøge om offentlige ydelser m.m.
  • Personlige forhold: Personlige forhold er blandt andet adgang til at søge om offentlig hjælp såsom hjemmehjælp på dine vegne, klage over afgørelser og bede om aktindsigt i dine patientjournaler m.m.

For at oprette en fremtidsfuldmagt skal du være over 18 år og ved din sunde fornuft. Vi anbefaler, at du altid søger råd hos en advokat eller jurist, når du skal have lavet en fremtidsfuldmagt. En fremtidsfuldmagt indeholder mange juridiske og praktiske forhold. Disse forhold skal være beskrevet korrekt og i overensstemmelse med din situation. Med en advokats hjælp får du en fremtidsfuldmagt, der er brugbar i det øjeblik, den skal træde i kraft.

Du kan benytte vores prisberegner helt gratis for at se, hvad prisen er for hjælp til en fremtidsfuldmagt. Vores samarbejdspartnere leverer denne ydelse til en billig pris i forhold til mange andre advokater i Herning. 

En ægtepagt skaber klarhed

Når du bliver gift, siger du automatisk ja til at have fælleseje med din hustru eller mand. Ønsker du ikke dette af den ene eller anden grund, kan I oprette en ægtepagt. En ægtepagt er et dokument, der laves i forbindelse med, at et ægtepar ønsker særeje over alle aktiver eller dele af dem.

Eftersom I helt automatisk får fælleseje i forbindelse med, at I gifter jer, er det en fordel at lave ægtepagten inden. For at ægtepagten er gyldig, kræver det, at den er oprettet, underskrevet og tinglyst. Alt dette kan I få en advokat i Herning til at hjælpe jer med, så I kan gøre klar til brylluppet.

En ægtepagt skaber klarhed om fordelingen af jeres aktiver. Det er en stor hjælp i forbindelse med enten dødsfald eller skilsmisse. Det er dog vigtigt, at I sørger for løbende at opdatere jeres ægtepagt således, at den hele tiden matcher jeres nuværende situation.

I kan vælge mellem kombinationssæreje og fuldstændigt særeje, som hver især har sine fordele og ulemper. Hvilken en af de to former, der er bedst for jer, kan I få råd og vejledning om fra en advokat, som er ekspert på ægtepagter.  

Få en af Dokument 24’s samarbejdspartnere til at hjælpe jer med at få den helt rigtige ægtepagt for jer. De råder og vejleder jer gerne til den bedste løsning. I kan se, hvad det koster jer ved at bruge vores prisberegner. I har også mulighed for at bestille et møde med en advokat, der er tilknyttet vores platform.

Dette kan en advokat i Herning også hjælpe dig med

Dokument 24 er en platform, hvor vi formidler mange former for advokatopgaver. Så sidder du med en opgave for en advokat eller jurist, som vi ikke har beskrevet, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi formidler gerne kontakten mellem dig og en advokat, der er specialist på området.

Advokater i Herning kan hjælpe med mange forskellige juridiske opgaver. Har du eksempelvis brug for at få udformet en kontrakt, kan du få hjælp fra en advokat. Det kan være alt lige fra en ansættelseskontrakt til en lejekontrakt.

En advokat laver også samejeoverenskomster, som er for samlevende, der eksempelvis køber bolig sammen. Med en samejeoverenskomst kan I sikre både jer selv og hinanden, hvis der senere skulle opstå problemer i forholdet.

Gældsbreve er et dokument, som advokater i Herning ligeledes udformer. Et gældsbrev er et bevis på, at du har lånt penge til en anden. Et gældsbrev indeholder informationer om de involverede parter, hvor stort lånet er, hvad renten er, hvornår lånet skal være tilbagebetalt m.m.

I gældsbrevet bør der ligeledes stå, hvad der skal ske, hvis låntager ikke opfylder aftalerne. Det kan være nødvendigt med et underskrevet gældsbrev således, at udlåneren har en dokumentation, så lånet kan bevises overfor Skat. Det samme gælder naturligvis også for låntageren.

Uanset hvilken opgave du har, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan se, om vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig. Hvis du ønsker et testamente, en ægtepagt m.v., kan vores juridiske samarbejdspartnere udføre arbejdet meget billigere end en traditionel advokat.

Den billige pris skyldes, at vores samarbejdspartnere har meget stor erfaring inden for de forskellige felter. De arbejder ikke med andet, hvilket gør dem hurtige til deres arbejde. Derved får du en stor tidsbesparelse og en billigere pris, end hvis du benytter en lokal jurist.