Advokat Gladsaxe – Find den ekspertise du har brug for

En advokat i Gladsaxe har mange arbejdsområder. Det kan være alt lige fra strafferet til erhvervsret, arveret og testamenter. Som regel specialiserer en advokat sig i et felt, men er det et større advokatfirma, kan de ofte dække flere områder.

Det kan dog være svært at finde en fagperson, der tager sig af eksempelvis købsaftaler, ægtepagter eller fremtidsfuldmagter hver dag.

Brug Dokument 24 til dit juridiske dokument

Skal du have oprettet et juridisk dokument, som advokaten ikke beskæftiger sig med regelmæssigt, kan det blive dyrt at hyre en advokat i Gladsaxe. Det kommer til at koste mere, fordi advokaten skal bruge længere tid på at sætte sig ind i opgavens omfang.

Hos Dokument 24 har vi rigtig mange samarbejdspartnere. De arbejder hver dag med deres specifikke felt. Det betyder, at de ikke skal bruge ret lang tid på at lave eksempelvis et testamente. Når der spares tid, bliver det billigere for dig. Prøv at tage et kig på vores gratis prisberegner for at få prisen for det, du skal have hjælp til.

Vores samarbejdspartnere tilbyder hjælp til:

Fremtidsfuldmagten er dit talerør

Når du får oprettet en fremtidsfuldmagt, får du et talerør, hvis du havner i en situation, hvor du ikke kan tage vare på dig selv eller din økonomi. En fremtidsfuldmagt skal laves, mens du er frisk, ellers er den ikke gyldig. Du skal nemlig være i stand til selv at beslutte, hvem der skal være din repræsentant, når du ikke længere selv kan.

Du behøver ikke at være i en situation, hvor du tænker, at nu går det ned af bakke for mig, så jeg må hellere lave en fremtidsfuldmagt. Det er heller ikke kun ældre, der bør lave en fuldmagt således, at de er sikret på bedste vis. Det er faktisk meget bedre at lave en, så snart du bliver opmærksom på, at det er en mulighed. Ikke alle kender nemlig til en fremtidsfuldmagt.

Alle over 18 år kan få en fremtidsfuldmagt. Hvorfor så ikke opfordre dine børn til at få lavet en, når de bliver myndige? Vi kan jo alle sammen komme ud for en ulykke, så vi bliver så svækket fra den ene dag til den anden, at det ikke længere er muligt selv at tage beslutninger om personlige forhold såvel som økonomiske forhold.

Det er en stor sorg for resten af familien, når et familiemedlem pludselig ikke er i stand til at klare sig selv. Oveni den sorg kan det være svært at acceptere, at det er et fremmed menneske, der er ansat af det offentlige, som skal varetage interesserne for den, du holder af. Det er nemlig det, der sker, hvis personen ikke har en fremtidsfuldmagt.

Det er hurtigt, nemt og billigt at få en fremtidsfuldmagt hos Dokument 24  

Skal du have lavet en fremtidsfuldmagt af en advokat i Gladsaxe, Søborg, Buddinge, Mørkhøj eller Emdrup kan det komme til at koste dig mange penge. Det er endda ikke sikkert, at du kan finde en, der har lavet en fremtidsfuldmagt før.

Er dette tilfældet, skal advokaten bruge meget tid på at sætte sig ind i, hvad en fremtidsfuldmagt er, og hvordan den skal laves. Den tid koster naturligvis.

Har du ovenikøbet brug for juridisk vejledning til, hvad der kan stå i en fremtidsfuldmagt, skal juristen eller advokaten i Gladsaxe være ekstra godt forberedt for at kunne svare på dine spørgsmål. Det gør, at prisen for en fremtidsfuldmagt bliver endnu højere.

Hos Dokument 24 har vi samarbejdspartnere, der ikke laver andet end fremtidsfuldmagter. Det tager dem derfor ikke lang tid at lave en fremtidsfuldmagt ud fra dine ønsker. De er ligeledes klædt på til at give dig al den vejledning, du har brug for. Læs endnu mere om fremtidsfuldmagter her.

Skal du have lavet et skøde billigt?

Er du i gang med en bolighandel, og er det dig, der står for at få lavet skødet? Så tænker vi, at du ikke har noget imod, at det er billigt at få lavet, så længe der ikke gås på kompromis med kvaliteten.

Kan du sige ja til dette, bør du kigge nærmere på priserne for at få skrevet et skøde af vores samarbejdspartnere her hos Dokument 24. Når du har gjort det, kan du eventuelt ringe til disse advokater i Gladsaxe for at få deres pris på at skrive et skøde: Therkildsen Advokater, Advokat Finn Bruun eller Ret & Råd Gladsaxe.

Få mere information om skøder her.

Skal jeg vælge at få skrevet et testamente?

Et testamente bliver lavet ud fra din situation og med dine ønsker i forhold til fordelingen af din arv. Har du ikke et testamente, er det arveloven, der træder i kraft, når arven skal fordeles. Men hvad siger arveloven egentlig? Det er vigtigt for dig at vide, så du kan tage stilling til, om det overhovedet er nødvendigt med et testamente i dit tilfælde.

I arveloven i Danmark finder du regler, der er gældende for, hvem der arver hvad. Enkelte af disse regler kan ikke fraviges, hvorfor de stadig gælder, selvom du har oprettet et testamente. En regel, der aldrig kan fraviges, er tvangsarven.

Har du ingen familie, er det Staten, der får din arv medmindre, du eksempelvis har testamenteret den til en velgørende organisation. Har du pårørende, er de inddelt i tre arveklasser.

 • Arveklasse 1: I denne arveklasse befinder ægtefælle og børn sig. Arven bliver fordelt ligeligt mellem dem.
 • Arveklasse 2: I arveklasse to er det den afdødes forældre, der arver, hvis der ikke er en ægtefælle eller børn. Er den ene forældre gået bort, er det den afdødes søskende, der får halvdelen. Er begge forældre ikke længere i live, er det den afdødes søskende, der deler hele arven.
 • Arveklasse 3: Er ingen af de ovenstående arveklasser en mulighed, får de fire bedsteforældre en fjerdedel af arven hver. Hvis en af bedsteforældrene er død, går dennes arveandel videre til vedkommendes børn.

Et skræddersyet testamente 

Ønsker du ikke, at det er arveloven, der bestemmer, hvem der skal arve efter dig, bør du få lavet et skræddersyet testamente. Inden det kan lade sig gøre, er der en række spørgsmål, som en advokat eller jurist ønsker svar på. Disse spørgsmål omhandler blandt andet følgende:

 • Din familiesituation: Er du samlevende, gift, eller har du været gift? Har du børn?
 • Testamente: Har du allerede oprettet et testamente?
 • Arvinger: Hvem skal indgå som arvinger i dit testamente? Det kan være både personer og organisationer.
 • Fordeling af arv: Hvad er dine ønsker i forhold til fordeling af arven?
 • Særeje: Skal arven være arvingens særeje?

Rådgivning og oprettelse af et testamente

En advokat eller jurist er den bedste rådgiver, når du skal have oprettet et testamente. Du kan enten vælge at bruge en advokat i Gladsaxe eller få hjælp af Dokument 24’s samarbejdspartnere, når du skal have rådgivning samt skrevet et testamente. Hos Dokument 24 garanterer vi, at du kan få lavet dit testamente til en billig pris.

Få mere information om testamenter her.

Ægtepagt i Gladsaxe

En ægtepagt er et dokument af juridisk karakter, som du og din kommende ægtefælle kan oprette, inden I bliver gift. Er der en stor forskel mellem jeres formuer, eller har den ene af jer en stor gæld, er det oplagt at få lavet en ægtepagt.

Ejer en af jer en virksomhed sammen med andre, er det en fordel for denne virksomhed, at der er en ægtepagt i tilfælde af en skilsmisse. Uden en ægtepagt har I nemlig fælleseje, hvorfor det kan betyde, at virksomheden går nedenom og hjem, hvis I bliver skilt. Det kan derfor være hele dit eller din partners økonomiske grundlag, der ryger sig en tur.

Selvom du og din kommende mand eller hustru ikke har en stor formue, er det altid tilrådeligt, at I får lavet en ægtepagt. I skal naturligvis ikke tænke, at I skal få lavet en ægtepagt, så I er klar til at blive skilt. I stedet for bør I tænke, at I laver en ægtepagt, fordi I gerne vil fortsætte med at drage omsorg for hinanden selv, hvis I skal skilles.

Få en ægtepagt på plads i en fart

Det er ikke en proces, der tager lang tid, når I skal have oprettet en ægtepagt. Hos Dokument 24 kan vores samarbejdspartnere lave den i en fart for jer til en god og billig pris. Det koster kun 595 kroner at få lavet en ægtepagt online af vores samarbejdspartnere. Skal du have en advokat i Gladsaxe til at udføre arbejdet, skal du forvente, at du skal lægge omkring 4.000 kroner oveni.

For at få lavet en ægtepagt af vores juridiske samarbejdspartnere skal I besvare mellem 8-10 spørgsmål i en online skabelon. Herefter får I jeres ægtepagt tilsendt på jeres e-mail. Ægtepagten skal nu bare underskrives og tinglyses. Ønsker du hjælp til tinglysning, kan du også få det hos Dokument 24.

Få mere at vide om ægtepagter her.

Andre ydelser

Vores samarbejdspartnere er vidt forskellige advokater og jurister, hvorfor de har mange forskellige kvalifikationer. Derfor kan du også få juridisk assistance til:

 • Børnetestamente
 • Samejeoverenskomst
 • Arveafkald
 • Købsaftale
 • Skilsmisse
 • Gavebrev
 • Generalfuldmagt
 • Arveforskud
 • m.m.

Online, pr. telefon eller fysisk møde

At oprette et juridisk dokument kan virke besværligt, tidskrævende og dyrt. Det er lige netop, hvad det ikke er hos Dokument 24. Her kan du oprette dine juridiske dokumenter enkelt, hurtigt og billigt uden at tage kontakt til en traditionel advokat i Gladsaxe.

Det er nemlig ikke nødvendigt, at du går ned til din lokale jurist eller advokat i Gladsaxe. Tag et kig på vores priser for at finde ud af, hvad det vil koste dig at få lavet et testamente, et gældsbrev eller en ægtepagt.

Vi har samlet et hold af dygtige og erfarne jurister og advokater som samarbejdspartnere. Det har vi gjort for at gøre det tilgængeligt for dig at oprette et juridisk dokument uden, at du skal betale i dyre domme for det. Vores samarbejdspartneres priser er billige, og du er velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud.

Du kan få et overblik over de typer af dokumenter, du kan oprette her på siden i menuen. Her kan du vælge at oprette dit dokument på flere forskellige måder.

 • Online: Udfyld en online skabelon.
 • Telefon: Hav et telefonmøde med en af vores samarbejdende jurister.
 • Fysisk: Hav et fysisk møde med en advokat eller jurist.

Du vælger helt selv, om du ønsker at oprette dit dokument på den ene eller den anden måde. Du skal gøre det, som giver dig mest ro i maven.

Opret dit dokument online

Vælger du at oprette dit dokument online, skal du gennem disse trin:

 • Udfyld en online skabelon: Til at starte med skal du udfylde en skabelon online med forskellige spørgsmål. Det smarte ved dette er, at spørgsmålene tilpasses præcis efter dig og det dokument, der skal oprettes. Det tager ikke mange minutter at gennemgå denne proces.
 • Få tilsendt dokumentet: Når du har gennemgået ovenstående, bliver dokumentet lavet efter dine ønsker. Det bliver hurtigt sendt til dig på din e-mail. Det sendes til den e-mail, du har angivet til os.
 • Underskrift: Det sidste, du skal gøre, er at underskrive dokumentet. Hvordan du skal skrive under varierer, da det kommer an på dokumentet. Vi vil altid sende en vejledning med til dig, så du hurtigt kan se, hvordan underskrivelsen af dokumentet foregår.

Som du kan se, er det yderst simpelt at lave dit juridiske dokument online hos Dokument 24.

Opret dit dokument via telefon

Hvis du ikke er glad for at udarbejde dit juridiske dokument via internettet, findes der andre løsninger. Du kan eksempelvis have et telefonmøde med en af vores samarbejdende jurister.

Når I har holdt et møde, bliver dokumentet lavet ud fra det, I har snakket om. Herefter fremsendes det via din mail eller med posten.

Selvom den mest populære løsning er at lave et dokument via vores online skabeloner, er det ikke noget, du behøver, hvis du foretrækker at gøre det pr. telefon.

Hold et fysisk møde med en advokat eller jurist

Har du et ønske om et holde et fysisk møde med en jurist eller advokat? Så skal du bare tage kontakt til os, da vi kan hjælpe med at sørge for det. Hos Dokument 24 har vi et godt netværk af jurister og advokater i Gladsaxe med ekspertise inden for forskellige juridiske områder.