Testamente pris

Hvad koster et testamente, og er der sammenhæng mellem pris og kvalitet? Få et overblik over, hvad det koster hos advokater, jurister og på internettet.

Har du sikret familien med et prisvenligt testamente?

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Pris på Testamente

Hvad koster det at lave et testamente hos Dokument 24? Prisen online er altid 695 kr. uanset, hvad det skal indeholde.

Mange vælger at oprette særeje i til deres arvinger, så de ikke skal dele arven med deres ægtefæller, hvis de bliver skilt. Dette er naturligvis inkluderet i prisen.

Hvis du har børn under 18 år, så er det også en god idé at oprette et børnetestamente. Dette er også inkluderet i vores løsning.

Prisen er 695,- uanset om du er alene eller om I er to personer, der opretter et testamente sammen.

Når dokumentet er udarbejdet, så skal det enten skrives som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Du bestemmer selv, hvordan du ønsker at skrive det under.

Billigt Testamente | Sådan opretter du dit!

Advokater

Priserne hos advokater starter normalt ved 2.995,- og mange betaler op til 10.000 kr. for testamentet. Hvis det er særligt omfangsrigt, så kan omkostningerne hurtigt blive større.

Vi har undersøgt testamentepriser hos advokater i Danmark. Vi har ligeledes sammenlignet deres services, som du kan se i nedenstående.

Overblik over advokatpriser

Nedenstående overblik er udarbejdet i år 2019.

Advodan opretter et testamente fra 2.995 kr. Advodan er en sammenslutning af advokater, så omkostningerne kan variere afhængigt af, hvilken advokat, som du spørger. Vi har fået priser på over 5.000, ved en rundringning.

NemAdvokat laver testamenter fra 3.500 kr. Hertil skal notaromkostninger tillægges. Notaren koster 300 kr. i retsafgift.

Familietestamente udarbejder tager fra 2.995 kr. Al rådgivning foregår telefonisk af jurister. Hertil skal lægges udgifter til notar.

MinAdvokat tager 3.250 kr. Hvis du er medlem af ældresagen, så koster testamentet dog ”kun” 2.750 kr. hos MinAdvokat.

Advokater – vælg den rigtige advokat

Hvis du vælger at oprette et dokumentet hos en ”dyr” advokat, så skal du have noget for pengene. Det er derfor utrolig vigtigt, at du vælger en advokat med speciale i testamenter. Det er ikke nok, at advokaten en gang imellem opretter et testamente.

Hvis du vælger en advokat, der ikke er specialist i testamenter, så er der risiko for, at det er fyldt med fejl, fordi advokaten ikke lige var opmærksom på et og andet.

MinAdvokat arbejder udelukkende med Familie- og Arveret, og er en af de førende indenfor arveret i Danmark. Hvis du vælger at gå med den dyre løsning, så anbefaler vi, at denne advokat kontaktes for oprettelsen. Dokument 24 har ingen økonomisk interesse i at henvise til denne advokat.

Priser på nettet

Hvad koster et testamente på nettet? Vi har undersøgt de udbydere, der pt. findes på markedet.

695 kr. hos Dokument 24. Dette er vores egen løsning, hvor du guides igennem oprettelsen af dit testamente. Du guides med videoer, og processen er sikret mod fejl. Det færdige dokument sendes til dig straks, og du skal efterfølgende bare skrive det under.

2.995 kr. hos DinArv. DinArv stiller en proces til rådighed på nettet, som du gratis kan benytte. For at få dokumentet, så skal du betale 2.995,-. Der går et par dage fra, at du benytter servicen til, at du får det tilsendt.

1.995 kr. hos Samliv&Arv. Du opretter testamentet online, hvorefter der går et par dage før end, at du får dokumentet tilsendt.

2.995 kr. hos  Familiensjura. Her stilles du spørgsmål i forhold til, hvordan du ønsker, at det oprettes. Denne service ligner servicen hos DinArv. Der går også her et par dage fra oprettelsen til fremsendelsen af dokumentet.

Hvorfor koster det kun 695,-?

Hvorfor koster det kun 695 kr., når alle andre tager tusindevis af kroner for testamenterne? Se denne video, der forklarer hvordan det kan lade sig gøre.

Billigt Testamente | Sådan opretter du dit!

Dokument 24 – juridisk software

Vi har udviklet juridisk software hos Dokument 24, der gør det muligt for danskerne at betjene sig selv fra A-Z. Softwaren fungerer således:

  1. Du bliver stillet spørgsmål, som du svarer på online.
  2. Afhængigt af dine svar, vil softwaren stille dig det næste spørgsmål, der er tilpasset dig.
  3. Når softwaren har beregnet, at du er korrekt juridisk dækket, så bliver du præsenteret for en opsummering af dine valg.
  4. Efter opsummering af dine valg, bestiller du dokumentet.
  5. Testamentet fremsendes straks pr. e-mail, sammen med guidelines til, hvordan det skrives under.

Softwaren betyder, at du kan betjene dig selv i stedet for at bruge dyrebar tid hos en advokat. Vi har ligeledes sparet jurist- og advokatomkostninger væk, da softwaren selv udarbejder testamentet for dig.

Når du lader juridisk software lave dit dokment, så bliver det billigt og juridisk korrekt hver gang. Alle menneskelige fejl, der måtte kunne ske hos en jurist eller en advokat, er elimineret.

Start dit testamente i dag

Det med småt

Udover at vi har udarbejdet juridisk software, som du kan benytte, så kan du altid ringe eller skrive til os. Det koster ikke noget at tale med os.

Vi kan stadig holde omkostningerne nede på dit testamente, da vi har sørget for at optimere processerne omkring betjening af dig som kunde. Vi har ingen spildtid, hvilket driver priserne helt i bund.

Det koster det samme uanset, hvor du er i landet

Prisen for dit testamente forbliver 695,- uanset om du opretter det i København, Århus, Aalborg, Odense eller en anden by i Danmark. Hvis du har brug for hjælp, eller bare ønsker at tale med os, så betjener dig pr. telefon eller pr. e-mail. Du bestemmer selv, hvordan du vil betjenes.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig med dine spørgsmål.