Få testamente - Kun 695 kr.

Har du oprettet dit testamente, så du sikrer dig selv og familien? De fleste danskere danskere vil gerne sikre sig selv og familien med et testamente, men får det aldrig gjort. Mange mener, at det er for dyrt og besværligt.

Testamentet koster kun 695 kr. ⇒ Bestil nu, opret senere. Du sparer 4-5.000 kr. i forhold til traditionelle advokater. Det tager ca. 15 minutter at oprette testamentet.

Få testamente for kun 695 kr.

Bestil Testamente

Opret Online

Få Straks tilsendt.

Fantastisk nemt at bruge, og jeg snakkede med deres support Jørgen, som utrolig nem at snakke med.

Sådan gør du

Det er enkelt og billigt at oprette dokumentet hos Dokument 24. Følg nedenstående 3 trin, så har du et juridisk gyldigt testamente oprettet lige om lidt.

  1. Bestil testamentet. Du starter med at bestille testamentet, hvorefter vi sender dig adgang til at oprette testamentet.
  2. Opret online. Når du har modtaget adgang til oprettelse pr. e-mail, så opretter du testamentet hos os.
  3. Få straks tilsendt og Skriv under. Til sidst sender vi dig testamentet pr. e-mail, som du efterfølgende skriver under. Du kan enten skrive det under som et vidnetestamente eller som et notartestamente. Vi giver dig mulighed for selv at vælge hvilken type, du vil skrive under. Du får ligeledes vejledning til begge typer dokumenter tilsendt pr. e-mail. Vi anbefaler altid, at du skriver notartestamentet under, da dette er det mest sikre.

Det er nemt og enkelt at bestille testamentet

Hvorfor skal du oprette testamente?

Stort set alle danskere har brug for et testamente. Du har også brug for et testamente, når du bare én af nedenstående ting skal ske:

  • Ægtefælle skal arve: Du sikrer, at du og din ægtefælle kan arve mest muligt efter hinanden.
  • Samlever skal arve: Du sikrer, at du og din samlever kan arve mest muligt efter hinanden. Samlevende arver intet efter hinanden, hvis der ikke er oprettet et testamente!
  • Sikring af børnene: Du undgår, at Staten egenhændigt placerer din mindreårige børn, når du går bort!
  • Særeje til arvingerne: Du kan undgå, at dine arvingers ægtefælle tager halvdelen af arven med sig ved skilsmisse.
  • Fordeling af arven: Du bestemmer fordeling af arven efter dig. 
Testamente | Vigtig information til Dig!

 

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp. 

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.

Bestil testamentet i dag og gør det evt. færdigt senere!

Fantastisk positiv oplevelse.

Meget behagelig samtale, hurtige og helt igennem kompentente svar.

Kan varmt anbefales!

HLSJ :-)